Кулінарні рецепти

Пальчики оближешь!

Опеньки, смажені в сметані

  • опеньки (літні чи осінні) — 500г
  • масло рослинне — 1 ст.л.
  • сметана — 2 ст. л
  • цибуля ріпчаста — 2 невеликі цибулини
  • сіль — за смаком
  • зелень петрушки або кропу — за смаком

Рецепт

Гриби очистити, промити і відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім відкинути гриби на друшляк і дати воді стекти. Порізати гриби соломкою і обсмажити разом з дрібно порізаною цибулею.

В кінці смаження додати в гриби сметану і перемішати. Смажити ще кілька хвилин.

Перед подачею до столу прикрасьте гриби дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Гриби консервовані в сметані, Печіночниця з овочами

No Comments :(