Кулінарні рецепти

Пальчики оближешь!

Горбуша солена

  • горбуша — 1 тушка середнього розміру
  • цибуля ріпчаста — 3 цибулини
  • масло рослинне — 100г
  • сіль — 1 стакан
  • вода — 1л

Рецепт

Для розсолу в 1 л кип’яченої води розчинити 1 склянка солі, остудити. Рибу почистити, випатрати, відрізати голову і хвіст, нарізати на шматочки товщиною 2-3 см і залити холодним розсолом не менше, ніж на 2 години. Потім скибочки риби витягнути з розсолу і укласти щільно (це важливо!) В контейнер, чергуючи з кільцями цибулі: шар риби, шар цибулі, причому останній шар повинен бути з лука. Зверху залити олією, закрити контейнер кришкою і поставити в холодильник. Через день можна пробувати.

Сало з часником в банку, Гусак в’ялений

No Comments :(